Ajinomoto - Wetteren (Be)

wetteren.jpg

Voor installatiebedrijf Omer Deloof uit Aalter hebben we voor Biofarmacie bedrijf Ajinomoto uit Wetteren 2 stuks luchtgekoelde Propaan (R290) warmtepompen mogen leveren. De R290 warmtepompen voeden de HVAC-installaties van de kantoren op het werk. Het werkgebied van deze R290 warmtepompen ligt tussen de -20°C en +45°C buitentemperatuur.

De R290 warmtepompen zijn voorzien van een Frascold zuigercompressor uitgevoerd met een externe frequentie regelaar, verder is de machine voorzien van EC-ventilatoren. Dit type warmtepomp komt in aanmerking voor de ISDE-regeling, ware het niet dat deze in België waar deze machines zijn geleverd niet van kracht is.

De R290 koelmachines en warmtepompen worden door ons af fabriek standaard voorzien van LED schakelkast verlichting, een service WCD (230V), een noodstop en een audio en visueel alarmsysteem ten aanzien van de veiligheid in geval van lekkage van het koudemiddel. Verder dient de machine de worden voorzien van een 2e “nood” E-voeding voor het sluiten van het expansieventiel wanneer de unit in alarm gaat bij emissie van koudemiddel. De schakelkast wordt eveneens voorzien van een eigen verwarming met thermostaat ten behoeve van het tegengaan van condensvorming in de schakelkast.

Geleverde producten:
2 stuks (66 kW koel / 55 kW warm) luchtgekoelde R290 warmtepompen