Floriënt Leliekweker - Amstelveen

florient.jpg

Voor Weber Klimaattechniek hebben we voor Leliekweker Floriënt in Amstelveen een Propaan (R290) luchtgekoelde koelmachine mogen leveren van 135 kW. De R290 koelmachine voedt een aantal glycol koelers welke zijn gemonteerd in een aantal koelcellen met een werkgebied van 0°C naar -5°C.

De R290 koelmachine is voorzien van Frascold zuigercompressoren uitgevoerd met een externe frequentie regelaar op de lead compressor, verder is de machine voorzien van EC-ventilatoren en een centrifugaalpomp. De koelmachine voldoet aan de eisen van de Energie Investerings Aftrek (EIA).

De R290 koelmachines en warmtepompen worden door ons af fabriek standaard voorzien van LED schakelkast verlichting, een service WCD (230V), een noodstop en een audio en visueel alarmsysteem ten aanzien van de veiligheid in geval van lekkage van het koudemiddel. Verder dient de machine de worden voorzien van een 2e “nood” E-voeding voor het sluiten van het expansieventiel wanneer de unit in alarm gaat bij emissie van koudemiddel. De schakelkast wordt eveneens voorzien van een eigen verwarming met thermostaat ten behoeve van het tegengaan van condensvorming in de schakelkast.

Geleverde producten:
1 stuks 135 kW R290 luchtgekoelde koelmachine