Malderburch - Malden

malden.jpg

Voor DKC Totaaltechniek BV uit Wijchen hebben we voor verzorgingshuis Malderburch te Malden een luchtgekoelde Propaan (R290) warmtepomp mogen leveren. De R290 warmtepomp voedt de HVAC-installatie van het verzorgingshuis voor koeling in de zomer, als verwarming in de winter. Het werkgebied van deze R290 warmtepompen ligt tussen de -20°C en +45°C buitentemperatuur.

De R290 warmtepomp is voorzien van een Frascold zuigercompressor uitgevoerd met een externe frequentie regelaar, verder is de machine voorzien van EC-ventilatoren. Dit type warmtepomp komt in aanmerking voor de ISDE-regeling.

De R290 koelmachines en warmtepompen worden door ons af fabriek standaard voorzien van LED schakelkast verlichting, een service WCD (230V), een noodstop en een audio en visueel alarmsysteem ten aanzien van de veiligheid in geval van lekkage van het koudemiddel. Verder dient de machine de worden voorzien van een 2e “nood” E-voeding voor het sluiten van het expansieventiel wanneer de unit in alarm gaat bij emissie van koudemiddel. De schakelkast wordt eveneens voorzien van een eigen verwarming met thermostaat ten behoeve van het tegengaan van condensvorming in de schakelkast.

Geleverde producten:
1 stuks (85 kW bij 35°C koel / 61 kW bij -10°C warm) luchtgekoelde R290 warmtepomp